Iblies en zijn handlangers wachten ongeduldig de gelegenheid af om je te schaden en ze willen enkel het slechte voor jou en door middel van jou. Jij bent het wapen dat ze willen gebruiken om de moslimjeugd te vernietigen, en dan zal je hun nietige slachtoffer zijn, als een blad dat tot as is vergaan.

De periode vóór het huwelijk is een van de meest gevaarlijke momenten in het leven van de moslimvrouw, gezien de vele problemen, de slechte neigingen en vreemde gedachten waarmee ze geconfronteerd wordt. Het is een periode waarin het verlangen opgewekt wordt en waarin de vervloekte Iblies hard werkt om haar te bederven.

Hij stuurt zijn handlangers naar jou, om het mooie in je ogen slecht te maken, en het slechte mooi; en hij vervalst je gedachten als je zaken tegen elkaar afweegt. Als je zijn valstrikken niet kent en je jezelf er niet tegen verdedigt, zal hij je in zijn netten vangen en je naar zijn brandend vuur sturen. Dit betekent voor jou een groot verlies in deze wereld en een pijnlijke bestraffing in het Hiernamaals.

Het is de misleiding van haar duivel die haar heeft doen dwalen, totdat de schandelijke daden zich voordoen. En dan zal hij uitroepen:

“Ik kan jullie niet helpen en jullie kunnen mij niet helpen.”
Ibraahiem 22

Op dat moment zal de intense en grote spijt komen, maar nadat spijt geen nut meer heeft.

Categorieën